Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Un aperitiv gustos ce intregeste perfect un platou de aperitive festive.
Mai intai fierbem ouale timp de 12-14 minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Galbenusul oualor trebuie sa fie tare.
Dupa ce au fiert, le curatam de coaja si le taiem pe jumatate.
Punem galbenusurile, 1 avocado, smatana, ceapa verde tocata rondele, sarea si piperul intr-un bol si mixam cu mixerul vertical 3-4 minute pana cand amestecul devine o pasta. Adaugam zeama de lamaie si umplem albusurile de ou cu aceasta pasta.
1
Punem ouale la fiert de la inceput in apa rece, nu le adaugam in apa clocotita daca nu vrem sa se crape!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult